Noordegraaf Caravan- en Bootstalling

Home

Welkom op de website van Noordegraaf Caravan- en Bootstalling.

Vanaf juli 2008 bieden wij, professioneel, in de voormalige kwekerij Hamar te Noordwolde een overdekte en permanent bewaakte stallingruimte voor recreatieve objecten zoals: caravans, vouwwagens, campers tot 2,83 meter hoogte, boot op trailers, kampeerbusjes en diverse andere trailerbare objecten.

Naast bovenstaande activiteiten hebben wij ook de beschikking over een eigen terrein ter grootte van 750 m2 voor beperkte buitenstalling en voor het tijdelijk parkeren van objecten die gehaald en gebracht kunnen worden.

De totale grootte van de stalling komt hiermee op 4350 m2, en heeft een totale stallingscapaciteit van meer dan 250 plaatsen.

Door de unieke ligging bevindt de stalling zich op nog geen 5 minuten autorijden aan de noordkant van de stad Groningen.

Tot onze service behoren de bandenspanningcontrole en natuurlijk ook het bijhouden van deze bandenspanning.  Het onbeperkt kostenloos ophalen en weer terug brengen van het te stallen object behoort ook tot onze service.
 
Het klaar zetten van camper, bus, caravan en vouwwagen wordt standaard door onszelf uitgevoerd, eventueel stof wordt met behulp van opgevangen regenwater weer netjes afgespoeld.

Mocht u uw vakantie zelfs met een fris gewassen caravan willen starten dan kunt u een beroep doen op onze wasservice dit tegen een geringe vergoeding.

Tijdens het zomerseizoen dat loopt van 1 april tot 1 november kunt u op afspraak dagelijks bij ons terecht van 08.30 uur tot 18.00 uur. Op zaterdagen zijn wij ook geopend van 08.30 uur tot 13.00 uur. Tijens de zomervakantie zijn wij twee weken gesloten. Gedurende de winterperiode is de stalling gesloten.
Meer informatie kunt u op de site lezen, u kunt ons ook mailen voor afspraken via noordegraafm@home.nl  of contact hetzij telefonisch en/of via Whatsapp met ons opnemen via 06-30669204.

Wij zijn te vinden aan de Noordwolderweg 39a te Noordwolde (Gn) de ingang is aan de Tuinbouwstichtingweg, de verbindingsweg naar
        VVV Noordwolde.